AC Vloeren
Afwerking tot in de details

PROJECTEN en REFERENTIES

AC Vloeren doet er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. 

Onderstaande foto's geven een goede indruk van de kwaliteit van onze projecten. Dit is slechts een kleine greep uit wat wij kunnen. 


Dit zeggen onze klanten

Onderstaande referenties zijn automatisch doorgeplaatste – en dus vanuit onze kant onbewerkte – reviews van onze klanten: 

 a month ago
Inmiddels voor de 3e keer een vloer laten leggen door AC Vloeren. De eigenaar Adrian is een  goede betrouwbare vakman die netjes en vlot werkt. Erg tevreden met mijn vloer!

Mijn vloer laten leggen door AC Vloeren. Vriendelijk, betrouwbaar, snel en bovenal kwaliteit van leggen! Erg blij met mijn nieuwe vloer. Bedankt mannen, voor jullie inspanningen! Met vriendelijke groet, Arjen

 WERKSTATION 106 
21/10/2023 

 AC vloeren heeft in de woonkamer een lamelparketvloer gelegd en in de slaapkamers een laminaatvloer. Alles is netjes gelegd, ook de plinten. Echt een vakman! Daarnaast heeft AC vloeren verschillende timmerwerkzaamheden verricht; trapprofiel, aluminium profiel deurmat en een vloerluik naar de kruipruimte. Heel fijn als je zelf niet zo handig bent.

    MARCELLA VAN MEGEN
    10/11/2020

    Adrian is een hele professionele en vriendelijke vloerenlegger die heel hard werkt en niet duur, zeker aan te raden!
    KAAWEE
    10/11/2018
 
E-mailen
Bellen
Map