AC Vloeren
Afwerking tot in de details

WELKOM BIJ AC VLOEREN

AC Vloeren is gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van click-pvc, plak-pvc, laminaat, lamel parket en houten vloeren van alle soorten en merken vloeren en afwerking. Wij verkopen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice. Wij leggen uw vloer vakkundig en snel, daarnaast adviseren wij, wat in uw situatie de beste keuze is.


  • LEVEREN EN LEGGEN: AC Vloeren levert, egaliseert en legt uw vloer, inclusief ondervloer en plinten
  • LEGSERVICE: U koopt zelf de vloer en maakt gebruik van de legservice van AC Vloeren. Wij leggen uw vloer op de afgesproken datum!


Mailt u ons gerust en vraag om meer informatie of een offerte via het CONTACTFORMULIER.


De afwerking van uw vloer

Het resultaat van een mooie vloer zit hem niet alleen in het type vloer, maar ook in de dikte van de vloer en de afwerking van de details. Daarom besteden wij veel aandacht aan het nauwkeurig op maat marken en monteren van plinten en de afwerking van lastige plaatsen rond deurposten en bij trappen. Ook korten wij uw deuren op maat als dat nodig is.


Garantie op het leggen

AC Vloeren legt uw vloer vakkundig en snel en netjes. Mocht er toch iets mis gaan, dan kunt u rekenen op garantie. AC Vloeren geeft u twee jaar garantie op het leggen van uw vloer. Hierbij geldt dat u de vloer twee dagen voor het leggen in huis moet hebben (gehad) om opbollen van de vloer te voorkomen. Opbollende vloeren door temperatuurwisselingen repareren wij gratis*. 

*Op vloeren met een dikte van 6 mm en dunner geven wij geen garantie op het leggen. Onze ervaring is, dat dunne vloeren door temperatuurswisselingen snel gaan werken en er opbolling ontstaat. Wij adviseren onze klanten altijd om minimaal 7 mm dikte of dikker te kopen, om problemen te voorkomen!

 
E-mailen
Bellen
Map